Psorilys шампоан при псориазис

Наличност: На склад

$0
без ДДС
-->

Psorillys шампоан почиства и овлажнява сухия скалп в дълбочина. Съдържа комплекса „Urodium” - патентована от компанията-производител активна съставка, която подобрява хидратиращия потенциал на веществото карбамид (естествен овлажняващ фактор в концентрация 5%). Той се отличава с висока устойчивост и дълготрайно действие. Комбинацията от компоненти, съдържащи се в "Psorillys" шампоан, обуславят неговите нежно почистващи и кераторегулиращи свойства. Пребиотика (Инулин) помагат за възстановяване на баланса на скалпа и неговия кожен микробиом. Етеричното масло от хвойна помага за успокояване на инхибиторите и възстановяване на баланса на скалпа. То парфюмира леко шампоана.

Активни съставки:  патентован комплекс „URODIUM” - урея (5%) и натриев хлорид (2%).

Подготовка на кожата: с Инулин ( пребиотик ) и етерично масло от хвойна

Овлажняваща активна съставка: глицерин;

Активни керато-регулиращи агенти: урея и натриев хлорид

Почистващи основи: Натриев лауретсулфат / Коко-глюкозид

Състав: AQUA (WATER), UREA, SODIUM CHLORIDE, GLYCERIN, INULIN ( PREBIOTIC ), JUNIPERUSOXYCEDRUS WOOD OIL, GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE / DIETHYLHEXYL SUCCINATE / POLYQUATERIUM-7, SODIUM LAURETH SULFATE / COCO-GLUCOSIDE

Начин на употреба: Използвайте „Psorilys” шампоан като обикновен шампоан за измиване на косата и скалпа, като може да направите и нежен масаж. Избягвайте контакт с очите. При такъв, изплакнете ги веднага с вода. При нанасяне може да усетите временно изтръпване, свързано с действието на активните съставки. Това се проявява най-вече при хора с реактивна кожа.

Внимание: Продуктът е клинично тестван под наблюдението на дерматолози. Предназначен е само за възрастни. Съхранявайте го при температура под 25 °C. 

Опаковка: 150 мл.